COLLSUSPINA 0 – BRULL 2 / JORNADA 3 / 2013-14

Primers tres punts contra un rival sempre difícil.

El Brull visitava el Collsuspina en aquesta tercera jornada de lliga. En les últimes temporades el resultat sempre havia estat clarament desfavorable pels interessos brullencs.
A la primera part el Brull va sortir disposat a concedir molt poques ocasions a l’equip rival. Així Cesc, Edu, Albert i Riera van estar molt atents durant els 45 minuts sense fer cap concessió. Per altra banda, a al Brull li costava combinar amb claredat i poques oportunitats tenia l’equip d’acostar-se a l’àrea local. Al minut 26 el Brull aconseguia marcar de córner, fet insòlit, tot i el bon treball estratègic de Lalo. Així, Marçal marcava molt bé els tempos alçant-se per sobre de tothom i rematant a plaer lliure de marca des del segon pal.
Poc després, en una de les poques ocasions en les quals no li senyalaven fora de joc a Borja, aquest es quedava sol fora de l’àrea però el seu xut de vaselina anava desviat per sobre de la porteria.
A la segona part el joc es va descontrolar bastant. El Collsuspina intensificava més la pressió sobre Anton i fruit de l’estirament de les línies es va ocasionar un ràpid contraatac en el qual un central del Collsuspina atropellava a Baucells dins de l’àrea essent també l’últim jugador: penal, expulsió i gol transformat pel mateix Fox. A partir d’aquí, el joc es va tornar una mica boig, ja que el Collsuspina intentava com fos reduir l’avantatge del Brull, però una i altre vegada la bona disposició defensiva i Anton jugant al límit de l’àrea aconseguia repel·lir qualsevol intent d’atac. D’altra banda, la superioritat numèrica feia que es produïssin moltes ocasions per ampliar l’avantatge. No obstant, la precipitació dels davanters brullencs i l’encert del porter local van respondre a als xuts de Gallifa, Baucells i Raich.
Bon resultat i a seguir treballant (sobretot l’estratègia i elecció de decisions en atac). Aquest any la lluita pel Pitxitxi es preveu aferrissada amb el bon estat de Marçal (que viu un estat molt dolç), de Fox (que finalment marca de penal), Fura (que es guarda tots els gols per la segona volta) i Gallifa (que ve a treballar per fer a Fura el màxim golejador de la història del Brull). Visca el Brull i visca Catalunya.

fitxa del partit

Anuncis
Etiquetat , , , , , , ,
Anuncis
%d bloggers like this: