BRULL 1 – CASTELLTERÇOL 0 / JORNADA 13 / 2013-14

Amorra el cos!!!!

Última jornada de lliga del 2013 que es salda amb una victòria agònica en el temps de descompte. El Castellterçol es presentava al Muntanyà amb una plantilla curta però en bon estat físic i el Brull amb un equip amb múltiples baixes.

La primera part del partit va estar marcat pel domini en el joc per part del Brull però sense traduir-se en clares ocasions de gol a excepció d’una doble rematada de Sixte al minut 20 que no s’acabava transformant en gol. Per la seva banda, el Castellterçol o “Caste” com en diuen ells, va tenir una única oportunitat ja a les acaballes de la primera part després d’una jugada personal d’un dels seus migcampistes mentre els jugadors Brullencs s’ho miraven a la distància.

La segona part va començar igual que la primera però amb el Brull més cansat i amb menys profunditat. No obstant, el Castellterçol no intimidava per res la porteria defensada per Anton. Al minut 30 semblava que es repetia la tònica dels últims partits i amb tots els canvis efectuats, Manel es lesionava i el Brull havia de continuar jugant només amb 10 homes. Sobreposant-se a les adversitats, Borja s’escapolia dins l’àrea i queia. L’àrbitre assenyalava un penal més que dubtós. Ell mateix xutava però la pilota s’estavellava al travesser. Balanç de Borja al 2013: 4 penals xutats = 4 penals errats. Oletu!!! S’ha d’agrair però la valentia alhora de xutar la pena màxima. Quan Borja ja es veia berenant fora del Castell del Brull i amb l’esquena plena de punyals clavats aprofitava un rebot dins l’àrea per acabar marcant ja en temps de descompte. A la següent jugada Marc Cabanas malbaratava un remat quasi impossible de fallar amb la seva alçada. Amorra Marc!!!!

Berenar de luxe per acabar d’arrodonir aquest 2013 i a disfrutar les vacances que de segur causaran estralls al pobre estat físic dels jugadors locals. Dos comentaris a destacar del berenar. El primer d’ells que segons en Gallifa ell sempre marca a Centelles (aviam si és veritat). Per altra banda, la promesa golejadora de Marc Cabanas per la temporada: 10 gols (agosarat jo diria). Visca el Brull i visca Catalunya Lliure (9/11/2014)!!!

Anuncis
Etiquetat , , , , , , ,
Anuncis
%d bloggers like this: