BRULL 3 – SANT MIQUEL DE BALENYÀ 1 / JORNADA 27 / 2013-14

PARTIT DIGNE DE 4rta CATALANA

El Brull rebia el cuer de la categoria el Sant Miquel de Balenyà després de l’aturada de Setmana Santa. Com és habitual qualsevol descans entre jornades provoca una baixada en la qualitat i el físic dels jugadors del Brull. Aquesta vegada no en va ser una excepció. A més a més, la lentitud del camp d’herba artificial i el sol de justícia que queia sobre el terreny de joc no afavorien a un joc fluid.

L’inici de la primera part va estar marcada per una mala col·locació que provocava que amb massa facilitat que el Sant Miquel de Balenyà crees perill d’on no n’hi havia. La inseguretat alhora de rebutjar el perill i l’excessiva distància entre línies n’eren segurament les causes. A més a més, quan el Brull recuperava la pilota abusava de la passada llarga en profunditat que amb poca precisió es perdia normalment per banda o línia de fons. Al minut 15 Marçal aprofitava un rebot de la defensa per marcar amb un xut creuat el primer gol del partit. Fruit de la poca contundència defensiva van propiciar que el Sant Miquel de Balenyà empatés el partit a la mitja hora de joc després d’un bon centre per banda esquerra perfectament rematat des del segon pal. La reordenació amb Manel de marcador i incorporant els dos laterals de l’equip en les jugades d’atac van donar més fluïdesa i solidesa. S’arribava al descans amb cansament i molts dubtes.

A la segona part va canviar la tònica del partit amb un Brull més insistent a nivell ofensiu. Marçal tornava a avançar el Brull al marcador després que el seu remat entrés plorant al fons de la xarxa. Després del gol el Brull hauria pogut sentenciar en múltiples ocasions desaprofitades de Gallifa, Fox, Cano, Cesc i el gran dels Baucells. Semblava que els minuts passaven i després de tant perdonar el Brull ho acabaria pagant, però al minut 70 una ràpida jugada del Brull la culminava amb l’esquerra Raich. La pretemporada de Raich en terres empordaneses donaven el seu fruit per aconseguir el primer gol del seu compte particular. Tot s’acabava posant de cara quan al minut 74 era expulsat un jugador visitat, però Cesc per no ser menys s’autoexpulsava 4 minuts més tard. Al final moltes més ocasions per aconseguir una victòria més còmoda que no es materialitzaven.

Del partit destacar sobretot el retorn de Gerard Rebés després d’una llarga lesió. També destacar el gran moment de forma de Marçal Codina (amb dedicatòria explícita) que té a tir el pitxitxi del brull, actualment en hores baixes. Per últim felicitar a en Fura per la seva recent paternitat. Arribar fins als 100 gols queda aparcat fins l’any que ve.

Visca el Brull i visca Catalunya Lliure (9/11/2014)!!!

Etiquetat , ,
A %d bloguers els agrada això: