CARTA AL SOCIS I SIMPATITZANTS

Carta als socis i simpatitzants.

Benvolgut/uda soci/sòcia i simpatitzant,

Ens genera una gran il·lusió poder-nos dirigir a vosaltres, després de 20 temporades consecutives participant de forma impertorbable a la Competicióde Lliga organitzada per la Federació Catalana de Futbol. La celebració del 20è Aniversari de la fundació del Club, del qual se’n va publicar un article a la Revista Onze Metres (veure document adjunt), ha estat un motiu d’orgull per a tots i la Comarca se n’ha fet ressò.

A dia d’avui, amb les mateixes aspiracions i reptes, ens pertoca mirar cap al futur i continuar caminant plegats. Un any més el nostre equip de futbol participarà a la competició de QUARTA CATALANA (Grup 4) de la Federació Catalana. Ens agradarà continuar comptant amb el vostre suport durant les properes temporades.

En aquest propòsit, amb motiu de les recents novetats que s’han produït en l’àmbit de la fusió de les entitats bancàries, i amb l’objectiu de poder actualitzar el cens de socis del Club, ens permetem enviar-vos una butlleta a partir de la qual poder disposar de les dades actualitzades de cada soci/sòcia. Essent l’objecte de la present, disposar de la butlleta degudament omplerta abans del proper 05 d’Octubre (a través del correu ordinari, fax o correu electrònic).

L’anterior temporada 13/14, i amb motiu de la celebració del 20è Aniversari, es va considerar oportú no ordenar els càrrecs de les quotes dels socis. Per la propera temporada 14/15 però, i per tal de cobrir el pressupost previst, el Club es veu obligat a efectuar el càrrec de la quota anual de soci (corresponent a 30€/Temporada).

Finalitzades les gestions d’actualització del Cens, abans del 20 d’octubre rebreu el corresponent carnet de soci/sòcia, amb la indicació del calendari de partits de la Temporada 2014-2015.

En paral·lel, el Club continua treballant de forma incansable per tal de fer cada dia més propera l’entitat als seus jugadors, socis i aficionats. La destacada WEB Oficial del Club “www.ceelbrull.com” continua actualitzant els seus continguts, essent un dels portals d’internet més innovadors d’entre els clubs amateurs afiliats a la Federació Catalana de Futbol.

Esperant poder assolir grans èxits, la Junta Directiva us agraeix el suport i us envia una forta abraçada.

Salutacions cordials,

 

Butlleta_CE_BRULL_14-15 def

Reportatge CE BRULL – Minut Zero (Maig-14)

Etiquetat
A %d bloguers els agrada això: