Centelles 0 – Brull 1 / Jornada 25 / 2014-15

SIXTE BALOTELLI, HEROI ENTRE HEROIS

El padrí futbolístic del C.E. El Brull, Carles Reixach, ja ho va dir un dia: “Córrer és de covards”. Amb una plantilla mermada per lesions i compromisos diversos el Brull es presentava al camp municipal de Centelles amb només 11 efectius, 11 herois que sota un sol de justícia es van guanyar merescudament la renovació per com a mínim una temporada més. Borja resumia perfectament la lliçó tàctica de la dupla Lalo-Oriol: “Mai un equip havia caminat tant i tan bé en un camp de futbol”.

El Brull va sortir amb un sistema de 4-3-3 reconvertit defensivament en un 4-5-1. Porteria: Anton (constància i orgull), Defenses (contundència i seguretat) Cesc, SanJu, Òscar i Cano, Mitja (inèdita i irrepetible) Gerard Baucells, Maranges i Sixte i Davantera (Trio màgic) Borja, Fura i Fox. Les premisses eren molt clares fer el mínim esforç deixant jugar al Centelles i intentar recuperar alguna pilota per poder tenir alguna oportunitat de contraatac. Així, el Brull va disposar de vàries ocasions que podien haver suposat anar a la mitja part per 3 o 4 gols a favor. No obstant, la majoria d’accions és com diria Juan Palomo “Yo me lo guiso, yo me lo como”. És a dir, el contraatac el començava un i l’acabava el mateix ja que la resta de companys amb prou feines podien seguir la jugada atacant. Tot i així, Fura, Borja i Fox podien haver avançat el Brull perfectament. Sixte i Gerard Baucells es desgastaven de valent al mig camp i Maranges posava ordre. A darrera seguretat total. De fet el Centelles desmotivat per la situació global de l’equip durant la temporada poc li importava si guanyava o no el parit, només es dedicava a intentar passar el temps i crear perill però sense gaire entusiasme.

A la segona part, les forces del Brull començaven a flaquejar i la possessió va ser bastant més favorable al Centelles. Aquest va disposar d’alguna ocasió a pilota parada en serveis de córner. El Brull es defensava com podia sabent que l’empat era un bon resultat que més d’un firmava abans de començar el partit. Al minut 89 la jugada d’heroïcitat: Cano centrava un pilota que despenjava amb veterania Fura, la pilota acabava a peus de Sixte que es girava en un ràpid moviment i marcava el gol de la victòria visitant. Deliri en els jugadors i equip tècnic que van suar de valent veient patir el seu equip. Què es pot dir de Sixte? Poques diferències hi ha entre ell i Mario Balotelli a banda de la més que evident pigmentació de la pell. Anàrquic en el joc, esperit lliure dins del camp, capaç del millor i sorprendre’t en qualsevol moment. Pot canviar el teu dins del camp múltiples vegades durant el mateix partit, et pot rematar el nas i trencar-te’l…però sobretot, et pot ajudar durant 90 minuts al camp del Centelles amb les pitjors condicions adverses. Un crack!!!

Què es pot dir de la resta de l’equip? RAAAAAAABOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Molt grans. Victòria per passar a la memòria col·lectiva.
Visca el Brull i visca Catalunya Lliure (no volem ser cap colònia espanyola)!!!!

Edat i Pes equip inicial: 32.6 anys, 76.5 Kg

Edat i Pes equip final: Alguns grams menys que l’inicial, 76.5 Kg

Etiquetat ,
A %d bloguers els agrada això: