ELS VETERANS

Veterans del Club Esportiu el Brull

Tito Framis

Tito Framis

Andrés 'TITO' FRAMIS de Ferrater:  Membre fundador, jugador polivalent, podia jugar tant a la davantera com a la defensa. Jugador amb gran tècnica que va destacar els primers anys del club.

Pau Framis

Pau Framis

PAU FRAMIS de Ferrater: Membre fundador. Jugador d'equip, compromès i carismàtic que va marcar gols importants als primers anys del Club. La seva carrera va estar marcada per les lesions.

Toni Casals

Toni Casals

TONI Casals Costa:Membre fundador, defensa d’una gran contundència, temut per tots els davanters i conegut a tota la comarca. 

LLuis Sala

LLuis Sala

LLUÍS Sala Prat:  Membre fundador, defensa, normalment arrancant des del lateral dret es mostrava ràpid i dur quan convenia. Un jugador dels que fan equip. Actualment forma part de la junta directiva.

Ramon Sala

Ramon Sala

RAMON Sala Prat: Membre fundador, mig de banda, hàbil i amb arribada, destacava el seu remat de cap. Va actuar diverses vegades de porter, en cas d'urgència, amb força encert. Un cop retirat va ser president del Club durant diverses temporades.

Tito Figarolas

Tito Figarolas

Joan 'TITO' FIGAROLAS: Membre Fundador, clàssic lateral dret, ràpid, disciplinat i bon marcador. Jugador d'equip que quan calía sabia treure el caràcter.

Carlos Gargallo

Carlos Gargallo

CARLOS Gargallo Hernandez: Membre fundador, jugador d’una gran experiència i amb bona col·locació al camp. Va arriar al Club ja marcat per les lesions que no el van deixar rendir al seu màxim nivell però la seva experiencia va ser un actiu per l'equip.

Josep Maria Bassas

Josep Maria Bassas

JOSEP Mª Bassas Gual: Membre fundador, davanter matador, un 9 clàssic, els centrals fugien d’ell, gran instint golejador, potent remat tant amb el peu com amb el cap. Jugador amb molt caràcter i molt temperament.

Odin Andreasen

Odin Andreasen

ODIN Andreasen Cascante:  Davanter de gran tècnica i habilitat. Encara que una mica individualista, excèntric  i indisciplinat era un autèntic perill amb la pilota als peus.

Raimon Pericas

Raimon Pericas

Raimon PERICAS Casals:  Va tenir un pas efímer pel club, va ser fitxat per jugar de davanter i fer de porter reserva en cas de necesitat pero va jugar molt poc i només va estar una temporada al Club.

Nacho Vilaseca

Nacho Vilaseca

Ignasi 'NACHO' Vilaseca Rius: Jugador molt complert, una gran tècnica, potència i instint golejador. Un dels millors jugadors que ha tingut el Club.

Edu Torres

Edu Torres

EDU TORRES:  Jugador de banda, sacrificat i complidor, que no es va acabar de consolidar al Club i només hi va jugar una temporada i mitja.

Joan Gallifa

Joan Gallifa

JOAN Gallifa: Jugador d'equip, el cos tècnic no va acabar de trobar la seva posició al camp, i va participar poc a l'equip. 

Esteve

Esteve

ESTEVE: Membre fundador, un dels millors lliures que han passat pel club, va estar-hi poc temps. 

Jordi Roige

Jordi Roige

JORDI ROGER: Jugador d’una bona tècnica i col·locació, no es va acabar d’integrar a l’equip, va estar poc temps al club.

Ángel Vázquez

Ángel Vázquez

ÁNGEL Vázquez: Lateral esquerra de la "vella escola" amb bona tècnica i experiència. 

Estanis Bassas

Estanis Bassas

Estanislau 'ESTANIS' Bassas: Mig amb bona tècnica i col·locació. Va estar poc temps al club. 

Jacint Puigrodon

Jacint Puigrodon

Jacint "CINTO" Puigrodon: Extrem molt ràpid i amb bona tècnica, es va convertir en el primer Figo del Brull al abandonar el club per fitxar per l’etern rival, el Seva.

Ricard Puig

Ricard Puig

RICARD Puig Casas: Migcampista de banda, bona tècnica i bona col·locació, jugador d'equip, sacrificat i excel·lent company.

Xavi Pons

Xavi Pons

XAVI PONS: Membre fundador, lateral ofensiu, amb grans fonaments futbolístics, de llarg recorregut, ràpid i tècnic. 

Jordi Pons

Jordi Pons

JORDI PONS: Jugador d'equip. Els primers anys va jugar com a davanter mostrant sempre un gran esperit de sacrifici. Debut a la seva polivalencia el cos tècnic el va reubicar el últims anys a jugar a la defensa on sempre va complir amb la seva feina.

Jordi Llopart

Jordi Llopart

JORDI LLOPART Godayol: Lateral esquerrà que va tenir un pas efímer pel club. Marcat per una lesió el dia del seu debut.

Lalo Rodriguez

Lalo Rodriguez

Fernando Rodríguez Bejarano 'LALO': Membre fundador, possiblement el millor jugador que ha passat mai pel club. Posseïa una tècnica excel·lent. Les lesions el van portar a haver d’abandonar el futbol. Va protagonitzar un retorn al primer equip on va aportar experiència, qualitat, bon ambient i gols importants. Actualment es l'entrenador del primer equip.

Pep Prat

Pep Prat

Josep 'PEP' PRAT Espelt: Defensa amb bona tècnica i fonaments futbolístics que va donar un gran rendiment al club, fort i contundent, tenia una gran personalitat. Com anècdota ens atreviríem a dir que és el jugador més inpuntual de l’historia del club. 

Xato Muniesa

Xato

Josep Lluís Muniesa Soba "XATO": Membre fundador, mig de recorregut amb bon xut, la seva cinta i la cua el feien conegut a tots els camps. Va marcar algun dels gols més recordats de la història del club.

Miquel Frasquet

Miquel Frasquet

Miquel FRASQUET Codinach: Davanter hàbil i ràpid amb bona tècnica i poder golejador. 

Lluigi Framis

Lluigi Framis

Lluís 'LUIGI' Framis de Ferrater: Davanter que va reforçar l’equip en dos partits, tot i que la seva aportació va ser positiva el seu fitxatge no va acabar de quallar.

Edu Vivas

Edu Vivas

Eduard "EDU" VIVAS LLopart: Membre fundador, jugador polivalent, molt complert, amb experiència, fort i tècnic. També l'hem de destacar com un dels jugadors més anàrquics i indisciplinats que ha tingut mai el Brull sobre el camp. 

Albert Jutgla

Albert Jutgla

ALBERT JUTGLAR Rovira: Mig de banda molt ràpid ràpid i amb profunditat. Polivalent, va ocupar el mig del camp i el lateral quan convenia. 

Ernest Dam

Ernest Dam

ERNEST Dam Casas: Jugador que va defensar el mig camp del Brull durant 6 temporades. Gran físic, molt constant i responsable. La seva presència donava consistència i seguretat. Disposava d'arribada i encert, sobretot amb el joc aeri. Un gran exemple d'esforç i esportivitat per a tots.  

David Clos

David Clos

David CLOS Ferrer: Jugador històric del Club, que va defensar l'entitat durant 9 temporades. Jugador extremadament tècnic, amb una excel·lent visió de joc i gran catalitzador de l'atac del Brull. Va ser artífex de les grans victòries del Club mentre va mantenir la seva forma física.  

Victor Alsamora

Victor Alsamora

VÍCTOR Alsamora Esteban: Virtuós de la pilota, golejador, llest i compromès, ha estat dels pocs jugadors del Brull que durant 10 temporades consecutives ha jugat en tots els equips titualrs del Brull. La seva col·locació li ha permès jugar al llarg de tot l'eix central de l'equip: Lliure, Mig-Mig i Davanter, essent un dels jugadors que més gols ha marcat en la història del Brull. Va ser el gran capità i la referència en atac de la temporada on el Brull va conquerir el SUBCAMPIONAT. 

Xavi Jonama

Xavi Jonama

Xavi JONAMA Escobar: Davanter jove, ràpid i valent, amb molt bons moviments, el qual participar en la Temporada més gloriosa del Club. Les lesions i la distància van dificultar la seva adaptació i continuïtat al club.  

Pere Medina

Pere Medina

PERE MEDINA Serrahima: Defensa jove, voluntariós i contundent. La manca de continuïtat i la pressió dels resultats van fer que no es consolidés al club, tot i ser un dels jugadors realment compromesos amb l'equip quan saltava al terreny de joc. Ha estat un dels pocs jugadors del Brull que debutà al 1er equip encara amb fitxa de juvenil.   

Hipolit Camprubí

Hipolit Camprubí

Hipòlit 'POLIT' Camprubi:  Davanter de gran qualitat, anàrquic i imprevisible que defensar els colors de l’entitat durant una temporada de forma molt irregular. 

Joan Dinarès

Joan Dinarès

Joan “JOANET” Dinarès Ferran:  Lateral dret de gran recorregut, ràpid i persistent, amb una condició física envejable. Titular indiscutible de l’equip subcampió de Lliga (Temp.03/04)

Roger Galvany

Roger Galvany

ROGER GALVANY Galobardes:  Jugador polivalent amb bona tècnica i col·locació. No es va acabar d'adaptar a la filosofia de l'equip i va tenir una ràpida passada pel club.  

Xavi Colomé

Xavi Colomé

XAVI COLOMÉ Roqueta:  Jugador fundador. Defensa de gran entrega i coratge, contundent i constant. Un jugador que cada cop que sortia al camp desprenia il·lusió per tots cantons. Un dels jugadors que ha defensat els nostres colors durant més d’una dècada. Va formar part de la junta directiva durant diverses temporades.

Jordi Colomé

Jordi Colomé

JORDI COLOMÉ Roqueta:  Membre fundador. Jugador impressionant, amb tota seguretat el millor mig-campista que ha tingut i tindrà mai la nostra entitat. Valent, ràpid, àgil, llest i golejador representa la més gran referència per les noves generacions del Club. La seva contribució a l’entitat restarà sempre més emmarcada en l’apartat de mites del Club.  

Aureli Pardo

Aureli Pardo

AURELI Pardo Petitbò:  Esquerrà de Tècnica extraordinaria, membre de l’equip Subcampió de Lliga (Temp.03/04). Destacava per la seva gran visió de joc, posició i capacitat de sacrifici per l’equip. El seu “saber fer” l’ha fet un dels jugadors més respectats i estimats de l’entitat.  

Marc Medina

Marc Medina

MARC MEDINA Serrahima: Jugador fundador que va participar durant més de 10 Temporades en l’equip del Brull. Defensa marcador, de gran contundència i capacitat de sacrifici, i amb molta implicació de Club. El seu carisma l’ha convertit en un dels jugadors més recordats de la nostra Entitat.  

Dani Estrany

Dani Estrany

DANI Estrany Lope de Castro: Jugador de banda amb gran recorregut i entrega. A causa de les lesions va contribuir de forma molt irregular en les 2 millors temporades de la història del Club (Temp. 02/03 i 03/04). Jugador sempre recordat pel seu caràcter divertit i extrovertit.

Roger Molist

Roger Molist

ROGER MOLIST: Mig campista, de bona tècnica i gran visió de joc que participà durant la temporada 05/06 de forma discontinua. Serà sempre recordat per la seva participació lesionat en la victòria davant el "Chelseafreda".

Manel Casals

Manel Casals

MANEL CASALS Saborit: Jugador històric de l'entitat, que defensà els colors del Club durant més d'una dècada. Mig-campita ofensiu, amb instint golejador i molt caràcter, es creixia en els partits importants, amb bona tècnica i gran entrega.

Manel Parra

Manel Parra

MANEL PARRA Godayol: Futbolista amb majúscules, que pujar el nivell esportiu del Club durant 4 Temporades. Artífex dels millors resultats de l'entitat. Referent i puntal d'un equip que li estarà sempre més agraït per la seva implicació, constància, ajud i Futbol.

Xevi Segalés

Xevi Segalés

Xavier SEGALÉS Echalecu: Davanter que va defensar durant dues temporades els colors del Club. Davanter dotat d'un gran físic va brillar en feines desgast i de pressió, però se li va negar la sort de cara a gol. Jugador d'equip i compromès amb el club, va destacar, a part del vessant futbolístic per millorar el bon ambient al vestidor.

Edu Puig

Edu Puig

EDU PUIG Casas: Magnífic davanter que va defensar els colors de la nostra entitat durant més de sis temporades, destacat per la seva gran velocitat i potent xut a porteria. Magnífic company i amb un fort compromís pel Club. Va ser un dels grans golejadors dels que va gaudir el nostre equip. Davanter de l'equip que va aconseguir la promoció d'ascens la temporada 2003 - 2004.

Toni Mas

Toni Mas

TONI MAS Parés: Davanter potent, de gran condició física i amb bona tècnica que no va acabar d'explotar com a jugador del Brull. Tot i jugar força partits i donar el màxim en cadascun d'ells va mostrar només en moments puntuals seu autèntic potencial. Va defensar els colors del Brull durant 3 temporades i va abandonar l'equip per anar a jugar a l'etern rival.

Marcel Sales

Marcel Sales

Marcel SALES Palau: Jugador de banda esquerra que va defensar la samarreta del Brull durant 2 temporades. Per diversos motius no va acabar de tenir continuïtat en l'equip. Va deixar la disciplina del Brull per anar a jugar al Seva.

Lluis Juan

Lluis Juan

LLUÍS JUAN Segura: Central contundent, amb bona tècnica i col·locació i poderós en el joc aeri. Li va mancar continuïtat i només va estar un any al Club.

Jordi Coma

Jordi Coma

Jordi COMA Bou: Mig defensiu, jugador de força i potencia. Contundent i dur quan convenia, dotat d'un poderós físic, era infranquejable en el joc aeri i en el un contra un.

Llàtzer Vega

Llàtzer Vega

LlÀTZER Vega: Jugador de tècnica exquisida, elèctric i vertical, que degut a les lesions continuades no va poder oferir el seu millor futbol. Integrant de la plantilla T.07/08, essent baixa al final de la mateixa per assumptes personals. 

Marc Sans

Marc Sans

MARC SANS Orriols: Jugador imprescindible en la història del Club, que vestí els colors del Brull de manera intermitent durant més d'una dècada. La seva envergadura i experiència donava gran solidesa a l'equip i intimidava als rivals, essent el gran dominador del joc aeri. Les seves rematades de cap han estat una de les armes més temibles en atac que ha disposat el Brull al llarg de la seva història. Un cop retirar va formar part de la junta directiva durant un temps.

Carles Xampró

Carles Xampró

Carles XAMPRÓ Camps: Porter d'emergència, que va cobrir la porteria del Brull en un partit, la temporada 2008-2009.

Xavier Casals

Xavier Casals

XAVIER CASALS Saborit: Migcampista que defensà els colors del Brull durant gairebé una dècada, ja enfundant-se la samarreta del Brull en edat juvenil. Jugador esquerrà de bona tècnica titular en la banda esquerra en les millors temporades del club.

Tomas Prat

Tomas Prat

TOMÀS Prat Soler: Jugador emblemàtic que ha defensat els colors del 1er equip durant més d'una dècada. Integrant de la plantilla de la Promoció d'Ascens T 03/04. Serà recordat pels seus gols, la seva polivalència, rapidesa i coratge ("Tots com el Tomàs"). Bon jugador, gran company i millor amic, que ha compartit amb pràcticament totes les generacions de futbolistes del Club els seus més grans moments de glòria.

Pere Sanchez

Pere Sanchez

PERE Sánchez Lendinez: Jugador Mallorquí clau per el salt qualitatiu del 1er equip. Va portar durant 5 temporades el seu bon futbol a l'entitat, fent gaudir als companys que compartien plantilla amb ell. La seva qualitat tècnica, la seva implicació en l'equip i el seu afany de superació son una gran herència per les noves generacions de futbolistes de l'entitat. Sens dubte, el jugador més "MEDIATIC" que ha tingut mai el Club.

Marc Albiol

Marc Albiol

MARC ALBIOL Gamo: Va participar durant dos temporades. Jugador de gran condició física i rapidesa amb molt esperit de lluita, així com bon golejador. 

Ramon Castillo Xin

Ramon Castillo

Ramon Castillo XIN: Defensa contundent que va defensa els colors del Club durant dues temporades. Per diferents motius no va deixar gaire bon record ni amb els companys ni amb l'entitat.

Puigdecanet

Puigdecanet

Xavier PUIGDECANET: Defensa molt tècnic que va defensar els colors de l'equip a l'inici de la temporada 2009-2010. Els problemes físics no li van permetre tenir continuïtat. 

Toni Lechuga

Toni Lechuga

Antoni Lechuga LECHU: Defensa contundent que va defensa els colors del Club a l'inici de la temporada 2009 - 2010. Per diferents motius no va tenir continuïtat. 

Alex Rodriguez

Alex Rodriguez

ÀLEX Rodríguez: Davanter ràpid i golejador que va defensar els colors del Club durant la temporada 2009 - 2010. Una greu lesió, defensant els colors del Club, el va privar de continuitat. 

Cinto Codina

Cinto Codina

CINTO Codina: Migcampista organitzatiu, extremadament tècnic que va defensar diverses temporades els colors del Club aportant sempre criteri i bon joc. La temporada 2009-2010 va exercir de tècnic i va obtenint bons resultats. 

Jordi Carreras

Jordi Carreras

JORDI CARRERAS: Porter que va cobrir amb encert la baixa d'Anton durant un parell de partits al llarg de la temporada 2010-2011.

Alex Rebés

Alex Rebés

ALEX Rebés Rodríguez: Jugador històric de l'entitat. Lateral, que amb un físic privilegiat va defensar els colors del Club duran practicament 10 temproades. Jugador compromés, disciplinat i sempre disposat a fer equip.

Esteve Parareda

Esteve Parareda

ESTEVE Parareda Serra: Excelent migcampista. Tot i arrivar al Brull ja veterà va ser el pulmó privilegiat que va aguantar el mig del camp de l'equip durant diverses temporades amb els quaranta ja complerts.

Jordi Sala

Jordi Sala

Jordi SALA Quintana: Davanter ràpid i explosiu que va ser el màxim golejador de l'equip diverses temporades. La seva velocitat i verticalitat el feien difícil d'aturar.

Marcià Colom

Marcià Colom

MARCIÀ Colom: Migcampista de qualitat que va defensar els colors del Brull durant una temporada. Jugador de banda, amb bona tècnica que va qüallar una bona temporada però per diferents motius no va poder continuar al Club.

Jordi Muntal

Jordi Muntal

Jordi MUNTAL Bassas: Jugador històric que va defensar els colors del Brull durant 15 temporades. Defensa tècnic, disciplinat i contundent que va portar amb orgull la capitania de l'equip durant diversos anys. Encara ara continua molt implicant amb l'entitat i és l'actual vicepresident i responsable de la pàgina web.

Joan Trilla

Joan Trilla

Joan TRILLA Melé:  Excel·lent migcampista que va vestir els colors del Brull durant 6 temporades. Jugador molt complert, amb bona tècnica i un físic privilegiat va ser un puntal al mig del camp. Excel·lent company, tot i deixar l’equip per incompatibilitats laborals segueix formant part activament del Club formant part de la Junta Directiva.
Pep Camprubí

Pep Camprubí

 

PEP CAMPRUBÍ Homs: Veterà il·lustre que tot i arribar al Club ja molt veterà va donar al Club tres temporades de desequilibri ofensiu i gols. Davanter incisiu, procedent del futbol sala, va destacar sempre pel seu 1 contra 1, el seu joc dins l’àrea, desequilibri i rapidesa en la definició.

Jordi Mas

Jordi Mas

Jordi MAS Montmany: Davanter que va jugar el Club durant 8 temporades. Jugador amb gran tècnica i visió de joc, excel·lent rebent d’esquena a porteria i generant joc. Jugador sacrificat i que sempre jugava per l’equip, el seu joc feia millor als seus companys. Tot i retirat segueix col·laborant amb el Club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: