CALLDETENES 1 – BRULL 4 / JORNADA 30 / 2013-14

Germans Baucells 4 – Calldetenes 1.

Per acabar la temporada el Brull visitava al segon clasificat i es despedia deixant un bon regust de boca amb un festival golejador dels germans Baucells. Al minut 10 Fox anotava el primer, i per no ser menys Gerard, al minut seguent feia el segon. Ja a la mitja hora de joc Fox tornava a marcar el 0-3 amb el que s’anava al descans.

A la segona part el Calldetenes aconseguia escurçar distancies al transformar un penal injust però Fox aprofitava els últims minuts per anotar el seu tercer gol i quart en total per un definitiu 1-4 al marcador.

Cal descar que és el segon “hat-trick” consecutiu de Fox.

Bon punt final a una temporada irregular que el Brull ha acabat en 11ena posició.

Per celebrar-ho pollastrada del Tinell i ara només toca esperar el partit de final de temporada.